Werkwijze

Je hebt gekozen voor RHAAK. En nu?

Zodra het persoonlijke gesprek plaats gevonden heeft en de offerte getekend is, staan onze medewerkers met beide handen in de lucht om de salarisadministratie uit handen te nemen! Je hoeft enkel de bedrijfs- en medewerkersgegevens aan te leveren en we kunnen van start!

En nu verder….

Jij levert dus maandelijks de mutatiegegevens aan, op een afgesproken tijdstip, zodat je verzekerd bent dat de loonadministratie tijdig verwerkt wordt. Je hoeft alleen maar in te loggen op ons online portal om alle gegevens en overzichten te kunnen bekijken en downloaden, 24/7. Makkelijk én milieuvriendelijk!

Elke periode ontvang je de salarisstroken per werknemer, een betalingsoverzicht, een loonjournaalpost voor je administratie, een betalingsbestand in SEPA-formaat en een digitale loonaangifte voor de Belastingdienst. Al deze overzichten staan klaar in het online portal.

Natuurlijk verzorgen wij ook de jaarlijkse werkzaamheden, dit zit al bij de prijs inbegrepen en je hoeft dus niet bang te zijn voor verbogen kosten. Je ontvangt de jaaropgaaf per werknemer, evenals een verzamelloonstaat voor je administratie en alle relevante overzichten voor je accountant- of administratiekantoor.